Go Back
kjøttdeig-paprika-gryterett-feat
Print

Gryterett med kjøttdeig og paprika

Total Time 30 minutes
Servings 4 porsjoner

Ingredients

  • 1 ss smør
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ts spisskummen
  • 1 ts paprikapulver
  • 3-4 ss tomatpuré
  • 2 paprika
  • 400 g hakket tomat
  • 4 dl kraft (valgfri smak)
  • 1-2 ts salt (prøv deg frem)
  • 3 dl ris (tilbehør)

Instructions

  • Hakk opp løk og hvitløk i små biter.
  • Varm opp smør i en stekepanne, og fres løken til den er blank og gyllen.
  • Tilsett kjøttdeig og hvitløk i stekepanna. Brun kjøttdeigen.
  • Tilsett paprikapulver og spisskummen.
  • Rør inn tomatpuré.
  • Del opp paprika i små biter, og tilsett i stekepanna.
  • Tilsett alt fra stekepanna over i en kjele.
  • Hell over kraft og hakkede tomater.
  • La gryta koke/småkoke i ca 20-25 minutter og tilsett salt.
  • Kok ris hvis du ønsker det som tilbehør.