Gå tilbake
stekt ris med kylling
Print

Stekt ris med kylling

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 1 løk
  • 1 paprika
  • 1 to mat
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 kyllingfileter
  • litt smør til steking
  • 1/2 ts pepper
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts chilipulver

FREMGANGSMÅTE

  • Kok ris (se fremgangsmåte på pakken).
  • Hakk opp løk, paprika og tomat.
  • Finhakk hvitløk.
  • Del kyllingfileten i mindre biter.
  • Stek/brun kyllingfilet i panne med smør. Tilsett krydderet (pepper, salt, chili).
  • Fjern kyllingen fra panna, og stek løk og paprika i ca 5 minutter på middels varme.
  • Tilsett så tomat og ferdig kokt ris.
  • Tilsett så til slutt kyllingen, og la det trekke på svak varme i ca 8 minutter med lokk.