Riv sjokolade i et rivjern.
Pisk fløten til middels tykk konsistens.
Pisk egg og sukker til eggedosis. Pisk i 1-5 minutter. Jo lenger du pisker, desto luftigere blir den.
Varm opp vann i en kjele som skal brukes til vannbad.
Gelatin i pulverform: Finn en liten skål, og tilsett ca 1 dl med kaldt vann. Dryss gelatin over langsomt og la det trekke seg ned i vannet. Rør litt med gaffel hvis ikke alt har trekt seg inn i vannet. Vent 5 minutter. Etter 5 minutter, sett skålen i et varmt vannbad, og vent til den blir helt flytende. Da er den klar.Hvis du bruker plater, så følg anvisningen på pakken. Finn en stor dessertskål, og legg først 1/3 av blandingen i bunn. Dryss over revet sjokolade. Legg så 1/3 av kremblandingen over sjokoladen, og dryss sjokolade over. Legg så siste 1/3 av blandingen øverst, og dryss sjokolade på toppen.
Sett kjølig i minst 45 minutter før den er klar.