Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Print
Karamellkake (uten karamell)
Ingredienser
Bunnen
120
g
mandler
25
g
kokosmasse
5
dadler
0,5
dl
kokosolje
smeltet
Karamellfyll
10
dadler
100
g
nøttesmør
1
ss lønnesirup
2
ts
vaniljeekstrakt
1/4
ts
salt
uraffinert
Sjokoladeglasur
35
g
kakaopulver
0,6
dl
kokosolje
smeltet
0,5
dl
lønnesirup
FREMGANGSMÅTE
Bunnen
Finn frem en rund springform med ca 15 cm i diameter.
Miks alt i en kjøkkenmaskin og miks godt.
Press miksen ned i kakeformen. Sett kjølig.
Karamellfyllet
Miks alt i en kjøkkenmaskin eller blender. I en blender blir det mer som en silkemyk blanding.
Legg dette over bunnen, og sett kjølig på nytt.
Sjokoladeglasur
Smelt kokosolje, og bland dette sammen med kakao. Bland så inn lønnesirup. Alt dette kan gjøres for hånd med en skje.
Settes i kjøleskap i minst 1 time før servering. Du kan også fryse kaken i minst 15 minutter før du deler den opp.