Finn frem en eltemaskin, og tilsett kaldt vann. Start maskinen på lav hastighet.
Legg i mel og salt. La elte i 5-10 sekunder før du tilsetter gjær. Gjær og salt bør ikke komme for mye i direkte kontakt med hverandre.
Elt i 10-15 minutter for en smidig deig. Du kan avslutte før, men deigen blir smidigere og lettere å jobbe med ved lenger eltetid.
Sett bakebollen med deig i, på et lunt sted i romtemperatur. Dekk til med plastfolie eller et kjøkkenklede. Hevetiden reduseres noe med plastfolie, da det blir tettere.
Kjevle ut pizzaen på et smurt brett. Jeg smører alltid brettet med meierismør. Dette er tynn bunn, og hvis du synes det er vanskelig å kjevle ut, så anbefaler jeg en bakerulle. Se lenke i teksten over. Du ser også på videoen at jeg bruker dette for å få pizzaen godt ut i kantene. Genial sak! Når du har lagt på ønsket fyll, stekes pizzaen midt i ovnen (vanlig over/under-varme) på 225 grader i 15 minutter.