Navn: Vegard Bell.

Født: 1984.

Utdanning: Vernepleier og revisor.

Jobb: Miljøterapeut. Driver også belldigital.no.

Interesser: Fjellturer, trening, matlaging

Andre nettsteder jeg driver: belldigital.no

Heisann. Mitt navn er Vegard Bell. Jeg bor i Molde, en “liten” by i Møre og Romsdal.

Jeg er en person som vil være den beste utgaven av meg selv. Jeg jobber daglig for å nå dette målet, et mål som jeg vil gå etter gjennom hele mitt liv.

Jeg er egentlig en helt vanlig person. Jeg har ei nydelig kone, to barn (pr 02/02/19), gode venner og en jobb som gjør at jeg kan bruke mye tid på familien og det jeg ønsker.

Hvis du ikke har gjort det enda, så kan du lese mer om selve siden her

Min historie

Fra og med 2010 og tilbake, så levde jeg et såkalt usunt liv. En vanlig hverdag kunne bestå av frossenpizza, is, kaker og brus. Jeg følte meg ofte slapp og dårlig, og jeg hadde konstant lavt energinivå. Jeg var oftere syk, og det kunne bli slitsomt i lengden. Men jeg var så glad i godteri og usunn mat, at jeg klarte liksom aldri å komme meg ut av den dårlige livsstilen.

Jeg bestemte meg i 2010 for å lære mer om hvordan kroppen blir syk, og hva som kan gjøres for å unngå dette. Jeg kjøpte bøker, så videoer på Youtube, leste artikler på internett, og gjorde egentlig hva som helst for å “utdanne” meg innen kosthold og livsstil.

Endringer jeg har gjort som JEG føler er viktig for MEG:

Tenker mer positivt. Jeg har tro på at tankegangen påvirker livet. Tenker man positivt og har “rene” tanker, så vil livet blir mye bedre enn om man hele tiden er negativ.

Spiser stort sett mat som kroppen sier “ja” til. Etter at jeg har innført mer av tradisjonskost, så merker jeg at kroppen liker det den får. Jeg er sjelden syk, og jeg har mye energi hele dagen.

Er takknemlig. Jeg har lært meg til å være takknemlig for alt. Enten det er fordi jeg har en flott familie, eller fordi vi har en vakker natur utenfor huset vi kan se på for å stresse ned. I stedet for å klage på alt, så er jeg heller takknemlig for det som skjer rundt meg. Vi har det egentlig veldig bra, og det er kun vi selv som kan sette begrensninger på hvordan livet blir.

Mye bevegelse. Jeg tenker at bevegelse er bra. Man trenger ikke å dra på treningssenter hver dag for å få en sunn og flott kropp. Noen velger dette, og det har jeg ingenting i mot. Men, jeg har heller valgt å sykle til jobben, gå fjellturer, trene styrke på stuegulvet med egen kroppsvekt, gå på rulleski i gata, gå på ski om vinteren utenfor huset og jogge/løpe i naturen bak huset. Jeg tar heller aldri rulletrappen på kjøpesenter eller rullebanen på flyplasser.

For å være helt klar; jeg sier ikke at kosthold, trening og god livsstil er eneste vei til bedre helse, men har du dette på plass, så øker du sannsynligheten betraktelig for å få et mye bedre liv uten mye sykdom og elendighet. Det finnes også de som “gjør alt rett”, men likevel blir alvorlig syk. Det som er hele poenget, er at man reduserer sannsynligheten betraktelig for å bli syk om man lever på en sunnere måte med masse mat fra bunn, mye bevegelse, og mange gode tanker i hodet.

Jeg vil med denne siden inspirere andre til å gjøre endringer i livet. Enten det er i forhold til kosthold, trening eller hvordan man tenker. Jeg tror alle kan bli en bedre utgave av seg selv, og jeg håper jeg kan være til inspirasjon for dere som leser denne siden. Jeg håper også at DU kan inspirere meg, og at vi kan bygge opp hverandre. Det er nok av personer rundt om som ønsker å trykke ned andre. La oss ikke gå under den kategorien.

Gå til oppskrifter eller direkte til bloggen.

Lurer du på noe, så ta kontakt.

vegard bell