Første blogginnlegg

Innholdsfortegnelse

Heisann, mitt navn er Vegard Bell, og dette er altså mitt første blogginnlegg på siden. Denne siden tar for seg min vei til et sunnere liv, som innebærer å spise bedre og renere mat, trene mer, og få en bedre tankegang.

Jeg bruker ordet ‘renere’ en del. Grunnen til det er at jeg føler ‘rent’ dekker ganske mye. Å tenke renere betyr i mitt hode å tenke på en bedre og mer positiv måte. Skitten tankegang vil jeg anse som mer negativt.

Det samme gjelder maten. Ren mat er kjøtt fra vilt (hjort, elg, rådyr, lam osv), fisk som er fanget selv i havet eller vannet (ikke oppdrett), frukt, grønnsaker, frø, nøtter…ja, alt som du finner i naturen som vi alle burde spise mer av. Skitten mat er i mine øyne behandlet industrimat som ikke gjør godt for kroppen. Og ja, jeg spiser av og til såkalt industrimat, men det hører med til unntaket, og ikke regelen.

Jeg tenker også at mat fra bunnen er ren mat. Lager jeg hjemmelaget brun saus, så bruker jeg hvetemel. Noen tenker at hvetemel er usunt, men det tror ikke jeg, så sant det er blandet med god hjemmelaget kraft og godt smør, og så sant du ikke spiser 15 hveteboller hver eneste dag. Dessuten så inneholder fullkorn flere substanser som forstyrrer tarmen, og hindrer opptak av visse næringsstoffer, så det er ikke bare bra å bruke fullkorn (slik vi blir fortalt).

Grunnen til at jeg startet denne siden er fordi jeg vil prøve å inspirere andre til å gjøre det samme som meg. Jeg har lenge levd “sunt”, men jeg vet at jeg kan forbedre min levemåte hver dag uansett hvor flink jeg blir. Når jeg har en hjemmeside hvor jeg kan legge ut hva jeg gjør, så føler jeg også at presset på meg selv er mye større.

Takk for at du titter innom.

Del gjerne innlegget

Facebook