tanker om livet, jente sitter på gresset

Tanker om livet og det å leve

Innholdsfortegnelse

1. Du må elske og godta deg selv for den du er gjennom hele livet

Er du glad i deg selv, og aksepterer den du er, så er det lettere å følge drømmene dine. Grunnen er at du har en slags forsikring som sier at uansett hvordan det går med planenen dine, så vet du at du vil elske deg selv like høyt.

2. Jo travlere livet blir, desto mer stillhet trenger du rundt deg

Ta det med ro. Pust dypt med magen. Bruk ett minutt nå til å ikke gjøre noe. Start med meditasjon. Lær deg å kjenne på stillhet, og du vil få en større følelse av indre fred som igjen vil føre til at du holder deg mentalt friskere.

3. Alle kjemper sin egen kamp

Kritiserer du eller dømmer andre fordi de gjør noe annet enn deg selv, så kaster du bort energi. Lær deg å forstå andre mennesker, slik at du kan akseptere de for hvem de er.

4. Verden er en refleksjon av dine sterkeste tanker

Tenker du at verden er fiendtlig mot deg, så blir den fiendtlig mot deg. Tenker du at verden er fredfull, snill og kjærlig mot deg, så blir verden det.

5. Start litt før du føler deg klar

Ikke vent til det perfekte øyeblikket. Du må hoppe utfor, og deretter bygger du fallskjermen mens du faller.

6. Din kapasitet til å elske er uendelig

Kjærlighet er som en flamme. Du kan tenne på en persons flamme, eller flammen til 100 personer. Uansett hvor mange du tenner, så vil din flamme alltid brenne. Jo flere lys du tenner, desto bedre vil verden se ut.

7. Livet er fullt av vakre ting

Ofte, så legger folk ikke merke til hvor fint vi har det, for vi er mer opptatt av å misunne andre for det de har. Se rundt deg, pust dypt, og tenk hvor vakkert vi har det overalt.

8. Sukess fører ikke med seg lykke – lykke fører med seg suksess

Bestem deg for å være lykkelig nå (vi har mye vi kan være lykkelig for), og det blir lettere å få det som du vil senere i livet.

9. Sett av tid til venner og familie

Når livet er hektisk, så er det ofte lett å glemme at vi har venner og familie som trenger oss. Er det vanskelig, så tving deg til å sette av tid i kalenderen som skal brukes på noe sosialt.

10. Vi tilhører alle det samme univers

Vi bor i det samme universet, og vi består alle av energier som er koblet sammen. Ikke se på deg selv som noe helt annet enn andre. Vi er ett, og vi er alle like mye verd.

11. Nyt reisen i livet…hele tiden

Selv om det er fint å ha drømmer, så kan vi kun oppleve nuet (det som skjer akkurat nå). Derfor er det viktig å nyte hvert sekund, samtidig som du jobber deg mot målene dine.

12. Dine hensikter er det som betyr mest

En notis med gode ord eller en vakker blomst betyr ofte mer enn en pengegave uten noe tanke bak. Tenk på det neste gang du skal gi noe til noen.

13. Vær takknemlig for alt du opplever som positivt

Er du takknemlig mot verden, så vil du oppleve mer godt senere. Er du snill, så vil andre være snill mot deg. Er du takknemlig for det du får og har rundt deg, så vil verden svare med å gi deg enda mer av det du fortjener.

14. Du er verdt like mye som alle andre

Din verdi som skapning i universet har ingenting med hvor mye du eier å gjøre. Som nevnt tidligere, så er vi alle omringet av de samme energibaner i universet, og vi er alle like mye verdt.

15. Frykt er bare en illusjon

Det kan høres lett ut, men om du kommer deg gjennom det du frykter mest, så vil du kunne se tilbake på situasjonen, og oppdage at det ikke var noe å være redd for – det var kun en illusjon.

16. Lad batteriene så ofte du kan

Lær deg å slappe av der du kan. Legg deg ned i gresset. Se på skyene. Les en bok. Lek på stranden. Gjør noe som får deg til å slappe av slik at batteriene dine alltid er fulladet.

17. Bekymringer er stort sett bortkastet energi

Når du bekymrer deg over hva som KAN gå galt, så lager du bare et indre helvete som går på bekostning av det vakre vi har rundt oss og nuet som bare bør nytes.

18. Vær forsiktig med å ta med deg for mye av fortiden inn i fremtiden

Vi reagerer av og til urealistisk voldsomt på noe, fordi vi har minner fra fortiden som endrer vår handlemåte. Vær bevisst på at du vil tilgi fortiden din, og lukke kapittelet. Du kan åpne det senere for å “lese” litt, men det bør være lukket som et eget kapittel i livet som ikke påvirker dine valg senere i livet.

19. De fleste av oss kan gjøre mye mer enn vi tror selv

Vi begrenser oss selv ved å tenke begrensende. Husk at vi utnytter kun en liten del av potensialet vårt. Vær bevisst på dette, og du vil kunne oppnå ting du ikke ante var mulig.

20. Hver dag er en ny mulighet

Når du våkner om morgenen, så vær begeistret over hva som kan skje i dag. Ingen dag er like (selv om det av og til føles slik) og livet kan endre seg dramatisk på bare sekunder.

21. Når du følger hjertet, så blir livet en dans på roser

Når du har livet på samme bølge som sjelen din, så vil ting gli mye lettere. De riktige tankene og idéene vil komme naturlig uten at du trenger å tenke på det.

22. Dyp-pusting er undervurdert

Lær deg å puste dypt ned i magen. Gjør det som en del av morgenrutinen din og gjennom dagen når du kjenner at stresset øker. En stor del av meditasjon og selv-hypnose er å kunne puste dypt og rolig med magen.

23. Ikke sammenlign deg selv med andre

Livet hadde vært kjedelig hvis alle restauranter hadde vært lik, alle sommerferiene hadde vært lik og alle kjærestene dine hadde vært lik. Nyt ting og mennesker for hva de er, ikke for hva de IKKE er.

24. Å være lykkelig er faktisk et valg

Din lykke er innenfor din kontroll. Når du forstår dette, så vil det endre livet ditt betraktelig.

Del gjerne innlegget

Facebook