mangogele-feat

Mangogelé

Litt info om mangogelé

Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.

Gelatinen kan du kjøper hvor som helst, men jeg pleier å kjøpe gelatin i pulverform fra Tidsporten.no. Dette er en nettbutikk som selger mye forskjellig, og en nettbutikk jeg ofte bruker.

Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.

Under finner du oppskrift på mangogelé.

Skriv ut/print

Mangogelé

Ingredienser

  • 2 mango
  • 1 ss kokosolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 4 ss gelatin
  • 3 dl vann

Instruksjoner

  • Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
  • Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
  • Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
  • Miks godt i blender.
  • Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Notater

Hvor kjøper jeg ingrediensene:
Mango: vanlig matbutikk.
Kokosolje: Coop Mega i Molde.
Sitron: vanlig matbutikk.
Gelatin: superfoodbutikken.no eller vanlig matbutikk.

Del gjerne innlegget

Facebook